Предстои паметен концерт на легендарните ФСБ

Въпреки, че е наше правило да пишем само за изпълнители от световно величие, които гостуват в България, смятаме че това събитие заслужава изключение. Ще пишем за изпълнители от световно величи, но от България.

ФСБ – една от легендите на българската музика ще отбележи своята 40-та годишнина с паметен концерт в зала „Арена Армеец“ на 7 октомври. Зрителите и почитателите на златната рок група ще се насладят на двучасов музикален спектакъл. Ще се чуят най-големите хитове на ФСБ. Музикантите обещават да изпълнят и две песни, които никога досега не са правени на живо. Ще има изненади и в аранжиментите на на някои познати парчета, обещават четеримата от ФСБ.

Четерима ли? Да. Другата изненада е, че Александър Бахаров – един от основателите на ФСБ ще бъде отново с тях след 34 годишно прекъсване. Алексанъдр Бахаров е оригиналният басист на ФСБ.

Интересен факт е, че концерта няма да се записва от никоя телевизия. ФСБ искат да оставят емоцията от случлото се в залата. Те смятат това за своеобразен подарък за феновете си, които 40 години вярно ги следват. Единственият начин да се насладите на това събитие и да чуете парчетата на ФСБ в този формат е да присъствате. Билети можете да намерите в мрежата на Евентим.