Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.

Зарежда Събития

« All Събития

Judas Priest и Running Wild на Midalidare Rock in the wine valley

18.07.2020 от 17:00 - 20.07.2020 от 23:00

|Повтарящо се Събитие (Виж всички)
Тридневен фестивал
100 лв.
Midalidare Rock in the wine valley

MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY СЕ ЗАВРЪЩА

Второто издание на фестивала в долината на виното ще е на 17, 18 и 19 юли 2020-а година.

JUDAS PRIEST СА ПЪРВИЯТ ХЕДЛАЙНЕР

Легендите идват в България със специалното си турне по повод 50 годишния им юбилей.

Judas Priest – една от най-важните групи на световната рок сцена, ще отбележи своята 50 годишнина с впечатляващо световно турне, което ще включи и България. То ще бъде събирателно на най-доброто от кариерата на британците, водени от емблематичния си фронтмен Rob Halford. Поводът за пристигането на групата е новото издание на Midalidare Rock in the Wine Valley. Култовата банда е първият обявен хедлайнер на фестивала, който ще срещне отново рок музиката и хубавото вино.

RUNNING WILD ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Миналогодишният хедлайнер от Wacken е втората обявена банда след Judas Priest на Midalidare Rock in the wine valley!

Running Wild ще открият фестивала на 17-и юли, петък. Както обещахме идеята ни е да надградим и затова още в първия ден качваме група, която идва за първи път в България, много е чакана и гарантира истинско неподправено хеви метъл шоу“, разказва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, организатори на Midalidare Rock In The Wine Valley.

През 2017 г. се проведе първото издание на Midalidare Rock, което събра на една сцена знакови имена от света на рок музиката. Dee Snider от Twisted Sister, Gotthard, Doro Pesch и Dirkschneider бяха сред имената, които отбелязаха началото на фестивала в долината на виното. В продължение на три дни над 7 000 души откриха, че качествения рок може да върви в добра комбинация с чаша хубаво вино. „Midalidare Rock е повече от фестивал, това е приключение за цялото семейство и приятели. Най-радостното за нас е, че коментарите след първото издание са, че ни припознават като място, на което освен качествен рок, можеш да се забавляваш сред природата, да срещнеш нови приятели и да усетиш една различна енергия. Работим така, че с второто издание да надградим всичко до момента. Очаква ни един наистина силен фестивал“, споделя Александър Алексиев, управител на изба Мидалидаре.

Детайли

Начало:
18.07.2020 от 17:00
Край:
20.07.2020 от 23:00
Стойност:
100 лв.
Категории за Събитие:
, ,
Уебсайт:
https://midalidarerock.bg/

Организатори

Bulgarian Live Music
Live Nation

Друг

Източник
https://midalidarerock.bg/

Място

Винарна Мидалидаре
Могилово, Стара Загора 6239 България + Google Map

Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.