Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Филип Киркоров във Варна

19.09.2017 от 20:00 - 23:00

40 лв. – 120 лв.
ФИЛИП КИРКОРОВ ШОУ "Я"

България е част от световното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла “Я” през септември 2017. Турнето на “Кралят” на руската поп музика в България стартира от Русе в „Булстрад Арена“ на 17 септември, следват – Варна, Бургас, Пловдив и София.
„Я“ е високотехнологична програма, в която участват 80 артисти, подбрани с кастинг от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация.

Спектакълът „Я“ е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите и песните от новия албум на звездата.

Впечатляващият, международен екип, стоящ зад грандиозния спектакъл „Я“: Режисьори – Франко Драгоне и Павел Брюно, заедно създадали 5 проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”, хореограф –Тони Теста /САЩ/ работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг, архитект и дизайнер – Маркос Винал /Белгия/, художник на осветлението Алан Лорти /Канада/ , режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла „Нотр Дам Де Пари”, музикален директор Иван Кассар /Франция /, работил с Лара Фабиан, Джони Холидей.

Филип Киркоров е без съмнение най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция.

Най-продаваният, руски изпълнител за всички времена никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Детайли

Дата:
19.09.2017
Час:
20:00 - 23:00
Стойност:
40 лв. – 120 лв.
Категория за Събитие:

Място

Дворец на културата и спорта – Варна
115, бул. Княз Борис I
Варна, Варна България
+ Google Map
Телефон:
052 612 340
Уебсайт:
http://palaceofvarna.com/

Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.