Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.

Зарежда Събития

« All Събития

DISCO STARS в НДК

13 декември от 20:00 - 23:00

40 лв. – 130 лв.

Мнозина вярват, че петък 13-и е фатална дата, изпълнена с опасности, на която се случват предимно негативни събития. 13-и декември 2019-а година не само, че ще бъде изключение, а ще се превърне в една невероятна и вълнуваща диско фиеста със звезди от световната сцена. Концертът Disco Stars ще донесе лятото и доза музикална екзотика в София само седмици преди началото на зимата.

На 13-и декември в 20:00 ч. на сцената на Зала 1 на Националния дворец на културата ще се качат някои от символите на едно от най-влиятелните музикални движения в историята – диското. Зрителите ще имат възможност да се насладят и да танцуват на много от най-великите и любими диско парчета, превърнали се в незабравими класики, в които са се влюбвали не едно и две поколения през последните няколко десетилетия. На „фаталната“ дата 13-и декември българската публика ще се забавлява с легендарните Шейла Боник от Boney M, Precious Wilson of Eruption и Сандра, а тези световни звезди ще имат прекрасната българска подкрепа в лицето на Братя Аргирови.

Зала 1 на Националния дворец на културата ще се превърне в машина на времето, която ще ни върне във времената на диското, лудите танци и страхотната музика от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век.

Емблематичните изпълнители ще разгорещят феновете с изпълнения на иконичните песни „Rasputin“ “, „Rivers of Babylon“, „Daddy Cool“, „Ma Baker“, I can’t stand the rainOne way ticketRaising my familyCry to meI’ll be your friend„Maria Magdalena”, Little girl и много, много други.

Билети за спектакъла се продават в системата на EVENTIM и тяхната партньорска мрежа.

Детайли

Дата:
13 декември
Час:
20:00 - 23:00
Стойност:
40 лв. – 130 лв.
Категории за Събитие:
, ,

Организатор

DISCO STARS

Място

Национален дворец на културата – НДК
пл. България 1
София, София 1000 България
+ Google Map
Телефон:
+359 2 916 63 00
Уебсайт:
http://www.ndk.bg/

Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.