Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Annihilator в София

17.11.2019 от 20:00 - 23:00

40 лв.-50 лв.
Annihilator

Шоуто на Annihilator у нас се мести с година, а мястото си остава същото – клуб Joy Station. Както обясни наскоро Jeff Waters във видео обръщение към своите фенове, отлагането на цялото турне се налага заради починалия наскоро легендарен екс вокалист Randy Rampage, както и заради проблеми с документите на Jeff, които трябва да получи от властите във Великобритания. Междувременно бандата обещава съвсем нов убийствен албум, който феновете догодина ще имат удоволствието да слушат на живо наред с класиките на бандата, парчета от актуалната последна продукция „For The Demented”, както и трибют към Randy Rampage. Концертът в София на 17 ноември 2019 година се организира от Loud Concerts.

Билетите за третото шоу на бандата у нас са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Съществува и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечата закупеният електронен билет вкъщи. Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта – 50 лева.

Детайли

Дата:
17.11.2019
Час:
20:00 - 23:00
Стойност:
40 лв.-50 лв.
Категория за Събитие:

Организатор

Loud Concerts
Email:
info@loudconcerts.bg
Уебсайт:
http://www.loudconcerts.com/

Друг

Източник
Loud Concerts

Място

Клуб Joy Station
ул. Акад. Стефан Младенов №3
София,
+ Google Map
Телефон:
02/8622967
Уебсайт:
http://joystation.bg/

Информацията за събитието е взета от страниците или съобщенията изпратени от промоутърите, които организирт събитието. Не носим отговорност, ако има несъответствие на данните и не сме своевременно уведомени за това.